.

  • −20%
IdHAIR Black Xclusive Beard Oil
-20-balandis-mazmena

IdHAIR Black Xclusive Beard Oil

-20-balandis-mazmena
Intensyviai drėkina ir maitina odą ir barzdą. Aliejus minkština barzdos plaukus ir suteikia jiems žvilgesio, švelnina veido odą. Sudėtyje esantys drėkinamasis migdolų aliejus, minkštinamasis abrikosų kauliukų aliejus, maitinamasis vynuogių sėklų aliejus, balansuojamasis saulėgrąžų aliejus, antioksidacinis juodgrūdžių aliejus ir apsauginis arganų aliejus puikiai subalansuoja odos būklę.
12,72 € Sutaupote 20%
15,90 €
Talpa
Kiekis
BARZDOS ALIEJUS PRIEŠ IR PO SKUTIMOSI
Intensyviai drėkina ir maitina odą ir barzdą. Aliejus minkština barzdos plaukus ir suteikia jiems žvilgesio, švelnina veido odą. Sudėtyje esantys drėkinamasis migdolų aliejus, minkštinamasis abrikosų kauliukų aliejus, maitinamasis vynuogių sėklų aliejus, balansuojamasis saulėgrąžų aliejus, antioksidacinis juodgrūdžių aliejus ir apsauginis arganų aliejus puikiai subalansuoja odos būklę. Gaivaus žolelių ir citrusinių vaisių kvapo.
Abrikosų kauliukų aliejus Juodrūgės aliejusVynuogių sėklų aliejus

Profesionali plaukų priežiūros ir modeliavimo linija vyrams

Ypatingai vyriška, funkcionali, aukštos kokybės kosmetikos linija atitinka visus vyrų lūkesčius.

Aukščiausią įvertinimą pelniusios sudedamosios dalys, esančios BLACK XCLUSIVE produktuose, pakelia šios linijos funkcionalumą į aukščiausią lygį. Pavyzdžiui, produktų gamybai naudojamas vulkaninio dirvožemio ekstraktas regeneruoja ir ramina plaukus bei galvos odą. Bendradarbiavimas su Švedijos ir kitų Europos šalių chemijos specialistais leido sukurti visiškai kitą produktų kokybę, skirtą veikliems vyrams – ir kasdieniam gyvenimui, ir šventėms.

IdHAIR Black Xclusive
10050001

Charakteristikos

Gamintojas
IdHAIR
Produkto linija
Black Xclusive