.

IdHAIR Colour Bomb
idhair-colour-bomb

IdHAIR Colour Bomb

idhair-colour-bomb

Dažantis kondicionierius, kuris ne tik atnaujins jūsų plaukų spalvą, bet kartu suteiks blizgesį ir švelnumą.

16,90 €
Talpa
Atspalvis
Kiekis

Dažantis kondicionierius, kuris ne tik atnaujins jūsų plaukų spalvą, bet kartu suteiks blizgesį ir švelnumą.

Naudojimas
Užtepkite kondicionieriaus ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų, atsargiai iššukuokite ir palikite 3-15 minučių, priklausomai nuo pageidaujamo spalvos intensyvumo ir plaukų poringumo. Gerai išskalaukite.

IdHAIR Color Bomb – tai gražių ir intensyvių spalvų dažantys kondicionieriai, skirti atnaujinti esamą plaukų spalvą. Naudodami šiuos dažančius kondicionierius, taip pat palepinsite ir savo plaukus, kadangi kondicionierių sudėtyje yra keratino, kurio dėka plaukai tampa šilkiniai bei žvilgantys. Be to, kondicionieriai puikiai tiks dirbant salone, nes galėsite sukurti nuostabius atspalvius ar daryti išankstinę pigmentaciją.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI

Pagrindiniai ingredientai ne tik papildo plaukus spalvos pigmentais, bet ir užtikrina, kad plaukai būtų blizgūs ir švelnūs.

Aloe Vera sudėtyje yra fermento, kuris padeda išvengti galvos odos dirginimo. Be to, alijošius turi daugiau nei 20 drėkinančių mineralų ir vitaminų, kurie suteikia plaukams daug blizgesio.
Pantenolis, dar žinomas kaip vitaminas B5, maitina ir drėkina plaukus.
Ryžių baltymai prasiskverbia į plaukų sruogą ir suteikia pažeistiems plaukams drėgmės bei stiprumo. Plaukai tampa lengviau iššukuojami.

Ingredientai

SPALVŲ PALETĖ

Spalvų paletė

ID50000074

Charakteristikos

Gamintojas
IdHAIR
Produkto linija
Colour Bomb