.

  • −30%
  • Nauja

IdHAIR Niophlex Rebond Conditioner 1000 ML

Atkuriantis ir drėkinantis kondicionierius.

Kondicionierius puikiai tinka, kai reikia sustiprinti plauko struktūrą, o pačius plaukus atgaivinti ir prisotinti drėgmės. Minkština plaukus ir mažina galiukų skilinėjimą. „Niophlex Rebond” kondicionieriaus sudėtį papildžius augalinių baltymų kompleksu, plaukai ne tik atgaivinami ir sudrėkinami, bet ir sumažėja jų galiukų skilinėjimas.

Veganinis - be parabenų bei sulfatų. pH: 3,5.

34,93 € Sutaupote 30%
49,90 €
Talpa
Kiekis

Naudojimas: tepkite ant „Niophlex Rebond” šampūnu išplautų šlapių plaukų. Skirstykite per visą plaukų ilgį ir ant galiukų, tada nuplaukite. Naudokite „Niophlex Rebond” nenuplaunamą kremą.

Kodėl „Rebond"?

„Niophlex Rebond“ - tai lanksti sistema, sukurta atsižvelgiant į grožio salonų poreikius. Sistemos priemonės padeda atkurti ir atnaujinti vidinę plauko struktūrą, gaivina natūralius plauko aminorūgščių polimerus, kurie gali būti pažeisti pačių įvairiausių veiksnių.

„Niophlex Rebond“ paskirtis gali būti labai skirtinga, nes šie produktai atlieka ir apsauginę, ir atkuriamąją, ir kosmetinę funkcijas. Giliai prasiskverbia į plauko papildo plauko struktūrą nepakeičiamosiomis aminorūgštimis. Atkuria ir stiprina pažeistas plauko jungtis. Suteikia plaukams spindesio ir fantastiško žvilgesio.

Bėgant metams mūsų pirmoji „Niophlex“ versija sulaukė didžiulio kirpimo meistrų pripažinimo, pasitikėjimo ir buvo pamėgta klientų visame pasaulyje. Su „Niophlex Rebond“ mes atnaujinome ir papildėme savo sistemos produktus specialiu augalinių baltymų kompleksu, kuris padeda atkurti jūsų klienčių ir klientų plaukų vidinės struktūros jungtis tuo metu, kai atliekate cheminio poveikio procedūras.

Kaip veikia „Niophlex Rebond"?

Patirkite įspūdingo augalinių baltymų komplekso, esančio „Niophlex Rebond“ sudėtyje, galią. Būtent jis yra pagrindinis komponentas, transformuojantis jūsų klienčių ir klientų plaukus! Šio inovatyvaus komplekso pagrindas - natūralūs baltymai, skubantys į pagalbą esant patiems įvairiausiems plaukų pažeidimams. „Niophlex Rebond“ jums siūlo ypatingą holistinį sprendimą, kuris padės atgaivinti, apsaugoti ir sustiprinti plaukus tiek iš vidaus, tiek iš išorės.

Kas yra augalinių baltymų kompleksas?

Augalinių baltymų kompleksas - tai augalinio pagrindo komponentas, specialiai sukurtas, atsižvelgiant į tris esmines plaukų savybes: elastingumą, lankstumą ir kutikulės sluoksnio tvirtumą. Dėl ypatingos cheminės sudėties kompleksas giliai prasiskverbia į plauko žievę ir sustiprina ją iš vidaus, be to, suformuoja apsauginį sluoksnį ant plauko paviršiaus. Jis harmoningai stiprina plaukus ir saugo nuo potencialios cheminių procedūrų, aplinkos veiksnių ar kasdienio modeliavimo daromos žalos.

Kita augalinių baltymų komplekso išskirtinė savybė - gebėjimas tolygiai paskirstyti drėgmę per visą plauko stiebą. Tai užtikrina, kad kiekviena plaukų sruoga būtų apsaugota ir puikiai pamaitinta. Maža to, kompleksas didina plaukų apimtį ir storina patį plauką. Todėl nieko nuostabaus, kad šis įspūdingas komponentas yra esminė „Niophlex Rebond“ technologijos dalis, o „Niophlex Rebond“ produktai - akivaizdus pasirinkimas tų, kurie svajoja apie gražius, stiprius ir žvilgančius plaukus.

ID50000142

Charakteristikos

Produkto linija
Niophlex