.

  • −20%
IdHAIR Black Xclusive Hemp Wax
-20-balandis-mazmena

IdHAIR Black Xclusive Hemp Wax

-20-balandis-mazmena
Matinis plaukų vaškas suteikia struktūrą ir stiprią fiksaciją, leidžia permodeliuoti šukuoseną visos dienos bėgyje. Puikiai tinka trumpiems ir vidutinio ilgio plaukų modeliavimui. Su bičių vašku, kopernicijų vašku ir kanapių sėklų aliejumi. Prisotintas vitaminų, antioksidantų ir Q10. Vaškas taip pat turi skaidulų, kurios sustiprina fiksaciją ir suteikia lankstumą.
12,72 € Sutaupote 20%
15,90 €
Talpa
Kiekis
STRUKTŪRAI IR STIPRIAI FIKSACIJAI
Matinis plaukų vaškas suteikia struktūrą ir stiprią fiksaciją, leidžia permodeliuoti šukuoseną visos dienos bėgyje. Lengvai naudojamas vaškas tepamas ant švarių išplautų plaukų. Puikiai tinka trumpiems ir vidutinio ilgio plaukų modeliavimui. Su bičių vašku, kopernicijų vašku ir kanapių sėklų aliejumi. Prisotintas vitaminų, antioksidantų ir Q10. Vaškas taip pat turi skaidulų, kurios sustiprina fiksaciją ir suteikia lankstumą. Gaivaus žolelių ir citrusinių vaisių kvapo.
Baltasis molis (Kaolinas) Kanapių sėklų aliejusVaškas

Profesionali plaukų priežiūros ir modeliavimo linija vyrams

Ypatingai vyriška, funkcionali, aukštos kokybės kosmetikos linija atitinka visus vyrų lūkesčius.

Aukščiausią įvertinimą pelniusios sudedamosios dalys, esančios BLACK XCLUSIVE produktuose, pakelia šios linijos funkcionalumą į aukščiausią lygį. Pavyzdžiui, produktų gamybai naudojamas vulkaninio dirvožemio ekstraktas regeneruoja ir ramina plaukus bei galvos odą. Bendradarbiavimas su Švedijos ir kitų Europos šalių chemijos specialistais leido sukurti visiškai kitą produktų kokybę, skirtą veikliems vyrams – ir kasdieniam gyvenimui, ir šventėms.

IdHAIR Black Xclusive
10030001

Charakteristikos

Gamintojas
IdHAIR
Produkto linija
Black Xclusive
IdHAIR Black Xclusive Matte Fiber Wax
−20%
-20-balandis-mazmena
15,90 € −20% 12,72 €