.

.

KASHO žirklės - ieškantiems tobulumo

PROFESIONALAMS – TIK MEISTRIŠKIAUSI ĮRANKIAI. PROFESIONALIŲ KASHO KIRPIMO ŽIRKLIŲ APŽVALGA

Net profesionaliausias plaukų stilistas be kokybiškų kirpimo žirklių bus niekas. Profesionalus įrankis leidžia ne tik patogiai dirbti, bet ir pasiekti geriausių rezultatų. Vieni garsiausių kirpimo žirklių gamintojų – KASHO. Kaip iš jų produkcijos išsirinkti sau tinkamiausią variantą?


Šimtmečių tradicijų ir pažangiausių technologijų dermė

Pagrindinės savybės, kurių plaukų stilistai ieško kirpimo žirklėse – patogumas ir kokybė. Abu šiuos dalykus apima ir tobulus darbo rezultatus leidžia pasiekti jau per šimtą metų rinkoje karaliaujantys KASHO. Ši 1908 m. įkurta japonų kompanija gamina kirpimo žirkles, skustuvus bei jų priedus, kurie pripažįstami vieni geriausių pasaulyje. Gamyboje pasitelkiamos senosios samurajų kardų gamybos tradicijos, derinamos su šiuolaikinėmis technologijomis. 85% gamybos proceso sudaro rankų darbas! Tai leidžia pasiekti nepriekaištingų rezultatų ir rinkai pristatyti tobulas kirpimo žirkles, įkūnijančias japonišką meistriškumą. Kiekvienas žingsnis – nuo projektavimo iki paskutinės detalės – preciziškai apgalvotas ir kone prilygstantis meno kūriniui.

Didelis dėmesys skiriamas ne tik funkcionalumui bei tikslumui, bet ir apdailai. Gamyboje naudojami aukščiausius standartus atitinkantys nerūdijančio plieno lydiniai. Žirklių kirpimo briauna itin tvirta, o kruopščiai nupoliruotos geležtės garantuoja aštrų, tikslų kirpimą. Daugumoje KASHO žirklių įmontuotas reguliuojamas plokščiasis varžtas, o KASHO MILLENIUM ir XP linijos turi patentuotą diskinę operacinę sistemą. Jų dėka tempimas visuomet išlieka optimalus, o žirklių judėjimas tolygus.

Sau tinkamą KASHO kirpimo žirklių variantą ras kiekvienas – tiek patyręs plaukų stilistas, tiek pradedantysis šio amato dar besimokantis kirpėjas. Šios kirpimo žirklės sukurtos visiems, vertinantiems japonišką kokybę, subtilią estetiką ir komfortą.


Aukščiausio meistriškumo šedevrai

KASHO SlideCut

SlideCut serijos kolekcinės kirpimo žirklės yra naujausias ir profesionalų geidžiamiausias KASHO kūrinys. Jos pasižymi šedevrišku tikslumu. Dėl unikalaus dizaino SlideCut užtikrina sklandų kirpimą be jokio rankos spaudimo ir atlieka nepriekaištingą pjovimo judesį. Jų tikslumas bei aštrumas prilygsta samurajaus kardui! Įprastos žirklės kerpa tik tada, kai jų ašmenys slysta vienas pro kitą. SlideCut prie šio įprasto proceso prideda precedento neturintį rankos nevarginantį veiksmą, kai ašmenys kerpa jiems slystant tarpusavyje. Dėl unikalių rutulinių guolių viršutinė geležtė slysta į priekį, kai žirklės atsidaro, ir slysta atgal, kai jos užsidaro. Šis novatoriškas traukimo ir kirpimo derinys užtikrina išskirtinai aštrų ir tikslų kirpimą net esant sausiems plaukams. Tai – ilgaamžis sprendimas, mat SlideCut linijos kirpimo žirklės pagamintos iš SG2, milteliniu būdu metalurgiškai sukepinto plieno. Aukštos kokybės medžiaga ir sudėtingi gamybos procesai garantuoja maksimalų šio išskirtinio šedevro kietumą ir ilgaamžiškumą.

KASHO Damascus

Kitas išskirtinis pasirinkimas profesionaliems plaukų stilistams – DAMASCUS linijos kirpimo žirklės. Tai – profesionalas profesionalams. Kaip ir sufleruoja produkto pavadinimas, šios KASHO kirpimo žirklės pagamintos naudojant visame pasaulyje vertinamą Damasko techniką. Šis šedevras pagamintas iš aštuonių aukščiausios klasės V10 kobalto legiruotojo plieno sluoksnių, užtikrinančių nepaprastą aštrumą ir garantuojančių gaminio ilgaamžiškumą. Dėl unikalios guolių sistemos, integruotos pritaikant plokščio tempimo reguliavimo varžto technologiją, kiekvienas ašmenų judėjimas yra lengvas it šilkas ir be galo tikslus. Be to, DAMASCUS kirpimo žirklės pamalonins kiekvieno esteto akis – pasitelkus senąsias japoniškos kalvystės tradicijas bei jas suderinus su moderniausiomis technologijomis buvo sukurtas rafinuotas ir unikalus meno kūrinys. DAMASCUS kirpimo žirklės – tarsi pirštų antspaudai – jų vienodų nėra!


Kasdieniam profesionalų darbui

KASHO Millennium

Ypatingo tikslumo bei maksimalaus patogumo ieškantiems profesionalams KASHO sukūrė MILLENNIUM kirpimo žirkles. Jas renkasi žymiausi pasaulio plaukų stilistai. Šiame KASHO kūrinyje susipina meistrystės ir bekompromisės kokybės dermė. MILLENNIUM kirpimo žirklės pasižymi išskirtiniu aštrumu, ypatingu ergonomiškumu, lengvumu ir maksimaliu atsparumu. Pastarąjį užtikrina dėvėjimuisi itin atsparus SG2 plienas, iš kurio jos pagamintos. Dėl šių savybių MILLENNIUM serijos kirpimo žirklės yra idealiai subalansuotos maloniam kasdieniam profesionalo darbui. Kruopščiai nupoliruoti jų ašmenys iki minimumo sumažina kirpimo trintį, todėl nevarginamos kirpėjo rankos. Patentuota diskinė operacinė sistema užtikrina, kad į varžtą nepapultų plaukų ar dulkių, dėl to tempimas išlieka optimalus, o žirklių judėjimas tolygus.

KASHO XP

Kitas panašus pasirinkimas – KASHO XP serijos kirpimo žirklės. Tai yra tobulas komforto ir ašmenų aštrumo derinys. Gaminant šį įrankį panaudotos puikios GREEN linijos savybės ir unikali, patentuota MILLENIUM diskinė operacinė sistema. Prie šio derinio pritaikytas progresyvus dizainas, išskiriantis XP linijos kirpimo žirkles iš kitų. Dirbti su XP žirklėmis be galo malonu ir lengva, nes jos užtikrina maksimalų komfortą, mažina rankų nuovargį ir leidžia nepriekaištingai atlikti net sudėtingiausią kirpimą. Kaip ir MILLENIUM žirklėse, taip ir šiose pritaikyta KASHO patentuota diskinė operacinė sistema, neleidžianti į varžtus pakliūti plaukams bei dulkėms. Tai išsaugo nepriekaištingą tempimą ir tolygų žirklių judėjimą. XP serijos žirklės yra patvarus ir ilgaamžis sprendimas, nes yra pagamintos iš itin tvirto ir nerūdijančio plieno lydinių VG-10. Aštrumas, komfortas ir ilgaamžiškumas – trys savybės, geriausiai apibūdinančios šį KASHO kūrinį.


Išlaisvinti kūrybiškumą!

KASHO Green

Vertinantiems modernią klasiką siūloma įsigyti GREEN serijos kirpimo žirkles. Jos pagamintos iš ypač kieto VG-10W nerūdijančio plieno ir nupoliruotos kone iki veidrodinio spindesio. Tai suteikia išskirtinį patvarumą ir neįtikėtiną aštrumą. GREEN serijos kirpimo žirklėse skrupulingai apgalvota net smulkiausia detalė. Jos ne tik ilgaamžės ir tikslios, bet ir ergonomiškos, tausojančios kerpančiojo rankas. Atramos pirštams, proporcingi žiedai, tempimo reguliavimo varžtas ir integruotas guolis garantuoja tikslų ir komfortabilų kirpimą. Pusiau ofsetinės rankenos užtikrina patogumą ir saugo rankas nuo nuovargio net įtempčiausią darbo dieną. Šis tobulas įrankis, atsidūręs meistro rankose, leidžia išlaisvinti jo kūrybiškumą ir klientui sukurti nepriekaištingą įvaizdį. Tai – it teptukas Leonardo da Vinči rankose.

KASHO Sagano

Kitos KASHO kirpimo žirklėms, padedančios atskleisti meistro kūrybiškumą – SAGANO serija. Tai aukštos kokybės elegancija. Kiekvienas šių žirklių grybštelėjimas per plaukus yra kupinas energijos, bet kartu lengvas it plunksna – visai kaip samurajaus kardas. Tai – itin didelio našumo įrankis, pasižymintis visomis geriausiomis KASHO produkcijos savybėmis. Pagamintos iš korozijai atsparaus nerūdijančio plieno ATS314 lydinio ir nušlifuotos iki veidrodinio blizgesio. SAGANO serijoje patikrintos GREEN linijos savybės sujungtos su rafinuotu ir ergonomišku dizainu. Pusiau ofsetinės formos rankenos su tradiciškai išlenkta pirštų rankenėle kerpančiajam užtikrina maksimalų komfortą. Dėl DAMASCUS linijos rutulinių guolių sistemos ir integruotos plokščiųjų varžtų technologijos SAGANO žirklių ašmenys slysta lengvai it šilkas. Beje, šis KASHO šedevras pasižymi išskirtiniu dizainu – varžtas puoštas KASHO ženklu žaliosios keramikos fone.


Tiems, kam svarbiausias patogumas

KASHO Silver

Jeigu darbo krūvis labai didelis, o rankos linkusios nuvargti, neabejotinai sužavės SILVER serijos kirpimo žirklės. Jos pačios ergonomiškiausios tarp visų KASHO kūrinių. Be galo praktiškos, tikslios, aštrios, bet kartu ir stilingos, pasižyminčios šiuolaikiškomis švariomis minimalistinėmis linijomis. Tempimą reguliuojantis plokščiasis varžtas ir ypač aštrūs ašmenys su SILVER žirklėmis leidžia dirbti itin tiksliai. Jos pagamintos iš tvirto ATS314 nerūdijančio plieno, tarnausiančio ne vienerius metus, kad ir koks įtemptas darbo grafikas bebūtų. SILVER kirpimo žirklės skirtos tiems plaukų stilistams, kurie ieško ilgalaikių ir patogių darbo įrankių, leidžiančių be nuovargio išlaisvinti kūrybiškumą.


Pradedantiesiems profesionalams

KASHO Chrome

Gera pradžia – pusė darbo, o ją padaryti lengviau, kai rankose laikomas tinkamas įrankis. Todėl KASHO pradedantiesiems plaukų stilistams sukūrė CHROME kirpimo žirklių liniją. Jos nenuviltų ir patyrusio profesionalo, mat yra labai gerai išgaląstos ir nupoliruotos, užtikrinančios lengvą ir malonų kirpimą. Pagamintos iš tvirto, nerūdijančio plieno lydinio, veidrodiniu būdu nupoliruotos iki blizgesio. CHROME kirpimo žirklės pasižymi puikiomis ergonomiškomis savybėmis, nevargina rankų, turi tradicinę piršto atramą – tokia pirma kartą pristatyta profesionalams skirtoje SAGANO serijoje. Užtikrintumą kerpant suteikia tempimą reguliuojančio plokščiojo varžto sistema, dėl kurios kiekvienas kirpimo judesys yra subalansuotas. CHROME žirklės skirtos tiems, kurie siekia tapti geriausiais.

KASHO Design Master

Kitas puikus pradedantiesiems profesionalams skirtas KASHO šedevras – DESIGN MASTER linijos kirpimo žirklės. Tai – idealus pirmasis būsimojo meistro įrankis. Našios, patikimos ir komfortiškos, padedančios pajusti balansą ir atsipalaidavimą kerpant. Išbandžius šias žirkles turėtas iki tol norėsis mesti į šiukšlių dėžę. Su jomis dirbti be galo patogu dėl lengvos ir tikslios konstrukcijos bei nepriekaištingai aštrių ašmenų. Ergonomiška ofsetinė forma su pirštų atrama leidžia tobulinti savo gebėjimus valandų valandas, nuovargį sumažinant iki visiško minimumo. DESIGN MASTER serijos kirpimo žirkles lengva pritaikyti individualiems poreikiams – suspaudimą galima reguliuoti specialiu sraigto mechanizmu be jokių įrankių. Jos pagamintos iš lengvo, bet tvirto VG10-W nerūdijančio plieno. Beje, DESIGN MASTER linijoje rasite ir retinimo bei kairiarankiams skirtas žirkles!


KASHO nepamiršo ir besimokančiųjų!

KASHO Impression

Tie, kurie dar tik mokosi kirpimo meno ir suabejoja, ar šis kelias tikrai skirtas jiems, turėtų į rankas paimti  IMPRESSION serijos žirkles. Abejonių neliks! Tai – tarsi meilė iš pirmo žvilgsnio. Grakščios linijos, ištobulintas dizainas, maksimalus efektyvumas IMPRESSION žirkles daro geidžiamiausias tarp pradedančiųjų kirpėjų. Jų pusiau išgaubti ašmenys aštrūs it skustuvai. Ir visa tai už prieinamą kainą! Šis plaukų stilistų įrankis pagamintas iš aukštos kokybės VG10-W nerūdijančio plieno, jam suteiktas švarus elegantiškas įvaizdis. Žirklių apdailai suteikta patraukli matinio satino spalva. Reguliuojamas centrinis varžtas leidžia pasirinkti kirpimo įtempimą, todėl darbas tampa patogus ir pritaikytas individualiems poreikiams. Žirklių rankenėlės yra ergonomiškos ofsetinės formos su atrama pirštams, tad nenuvargina prie didelio krūvio dar nepratusių pradedančiojo kirpėjo rankų.

KASHO Excelia

Dar vienas jauniesiems plaukų stilistams skirtas KASHO šedevras – EXCELIA kirpimo ir retinimo žirklės. Tai – profesionalumas už ekonomišką kainą. Žirklės sukurtos pagal senąsias japonų meistrų tradicijas ir įvilktos į modernų ergonomišką dizainą. Aukščiausi standartai garantuoja lengvą ir malonų darbą. Skrupulingai nupoliruoti ašmenys sukuria ypatingą aštrumą bei tikslumą, švarų kirpimą. Patogi ofsetinė rankena ir atrama pirštui leidžia dirbti ilgai ir nejausti rankos nuovargio. EXCELIA – pirmas žingsnis link aukščiausios kokybės profesionalių meistrų ir elitinių žirklių modelių.

Kad ir kuriame žingsnyje link profesionalaus plaukų stilisto esate arba jau džiaugiatės pasiekę profesines aukštumas, neapsiriksite savo pagrindiniu darbo įrankiu pasirinkę KASHO kirpimo žirkles. Su jomis kirpimas toks tikslus ir aštrus, kad neliks jokių pažeistų plaukų galiukų. Už gražius ir sveikus plaukus! Kokybė čia pat – padovanokite ją sau ir savo klientams!