.

.

Kokius plaukų dažus pasirinkti?

Cutrin Aurora

Sukurti specialiai ploniems plaukams ir jautriai galvos odai. Novatoriška Cutrin Color Radiance technologija ir natūralios veikliosios medžiagos padeda apsaugoti plaukus nuo pažeidimų dažymo metu. Spalvų gamą sudaro maždaug 100 atspalvių. Cutrin Aurora ilgalaikiai plaukų dažai sudėtyje turi maitinančių natūraliųjų aktyviųjų ingredientų, tokių kaip šiaurietiškų uogų aliejai. Šios medžiagos atstato ir saugo plaukus nuo pažeidimų. Plaukai po dažymo yra švelnūs ir lengvai iššukuojami.
Cutrin Color Radiance technologijos dėka dažų molekulės ir natūralūs šiaurietiški aktyvieji ingredientai lengvai maišomi su oksiduojančia emulsija ir veikia efektyviai. Ši technologija garantuoja puikų žilų plaukų padengimą. Galutinis rezultatas – intensyvi ir lygi, bet kartu gyvybinga ir natūrali spalva. Sukurta Suomijoje.
Cutrin Aurora
IdHAIR Hair Paint

IdHAIR Hair Paint

Plaukų dažai su daugybe gražių, švelnių atspalvių, kurie optimaliai tinka visų tipų plaukams. Dažų sudėtyje yra iki 70% mažiau amoniako palyginti su kitais dažais, todėl stipriai sumažėja galvos odos sudirginimo rizika. Dėl to IdHAIR plaukų dažai idealiai tinka jautriai odai ir galvos odai. Unikalaus Anti-Age komplekso dėka dažai puikiai dengia žilus plaukus. Organic Care kompleksą sudaro trys ingredientai, kurių kiekvienas yra naudingas plaukams dažymo metu: argano aliejus, bambukas ir mėlynės. Šis sudedamųjų dalių derinys puoselėja plaukus, suteikia jiems tvirtumo ir žvilgesio. Dėl to jie mažiau pažeidžiami ir atrodo sveikesni. Sukurta Danijoje.

IdHAIR Gloss

Lengvai naudojami demi-permanentiniai plaukų dažai, kurie vos per 20 minučių suteikia puikų dažymo rezultatą. Šios spalvos yra daugiafunkcinės, todėl galėsite atlikti daugelį plaukų dažymo technikų: dažytos ir nuaugusios dalies tonavimas; nepageidaujamų šiltų tonų korekcija po šviesinimo milteliais ar šviesinančiais dažais; atgaivinti dažytų plaukų spalvą, apjungti dažytos ir nuaugusios dalies spalvas. IdHAIR tonuojantys žvilgesio dažai atgaivina matinius ar atsiplovusius plaukų dažus. Tonuoja plaukus greitai, efektyviai ir saugiai. Šie dažai yra ypač švelnūs ir 100% be amoniako ir PPD. Sukurta Danijoje.
IdHAIR Gloss